Voorwaarden


Bestellingen:
Elk artikel is uniek en dat wil zeggen dat er van tenzij anders vermeld maar van elke product maar 1 exemplaar is.
de klant kan een bestelling doen via de mail, telefonisch of via whatss app .van daaruit wordt de bestelling dan verder afgehandeld.Ook is het mogelijk om via facebook een bestelling te plaatsen.
sommige producten zijn na te bestellen.Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.Mocht er een product niet voorradig zijn,wordt de klant daarvan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.De bestelde producten worden 7 dagen gereserveerd,is er binnen deze termijn niet voldaan aan de betaling,behoudt Mennekes & Dennekes zich het recht om het product opnieuw aan te bieden op internet.
Bestellingen met een persoonlijke opdracht worden pas gemaakt nadat de betaling is voldaan.Alles wordt met de hand gemaakt, fabrieksmatige perfectie is dus onmogelijk.
Verzending:
Mennekes en Dennekes verzend haar producten via dhl of postnl
5.75 = thuisbezorgd met dhl
3.95 = brievenbuspakket PostNL
6.95 pakketpost PostNL
Wij verzenden helaas niet naar het buitenland.
Ophalen van u bestelling is mogelijk in Nieuw-Bergen op afspraak.
Onze producten wordt uitsluitend verzonden na betaling binnen 3 dagen.
let op bij producten die geschilderd moeten worden,duurt de levertijd langer.
Mennekes & Dennekes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekgeraakte of beschadigde producten die zijn geleverd door een postbedrijf.
Workshops
De betaling van een workshop dient een week van te voren te worden voldaan, anders zijn wij zo vrij om de plaatst aan iemand anders te vergeven.Dit om afmeldingen te voorkomen, bij afmelding bij bijv ziekte kan de workshop op een andere dag worden ingehaald.het is niet mogelijk om de betaling terug te vorderen.
Garantie & Service
uiteraard worden alle geleverde verkoop producten netjes ingepakt met folie,direct klaar om cadeau te doen.Bij eventuele gebreken neemt de klant direct contact met Mennekes & Dennekes op via de mail of telefonisch en zal er naar alle redelijkheid getracht worden het probleem op te lossen.
Bestellingen met een persoonlijke opdracht worden niet retour genomen. natuurlijk is het ook mogelijk om het pakketje geheel verzorgd bij de begunstigen te laten bezorgen.
Website:
Alle producten en foto’s zijn eigendom van Mennekes & Dennekes.
Het is verboden om zonder toestemming tekst-en/of beeldmateriaal over te nemen,te publiceren of te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.
Bij overtreding is Mennekes & Dennekes genoodzaakt stappen te ondernemen.
Privacy:
Er worden geen gegevens aan derden verstrekt waardoor u privacy in het geding komt.

 

427271_392217974208051_915689848_n